{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Migaja 2004

2.245 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Dalby :
Kvinde | 46 år | Oprettet: 19. feb 2008


Traver Migaja

Fødselsår:
2004
Højde:
ca.156
Temperament
Blid og meget omsorgsfuld. Skal lige se en an før hun stoler 100% på en. Fuld af energi :o) Og alligevel meget forsigtig.
Gangarter
Skridt - Trav - Galop
Stævner
?
Stamtavle
Far : Heir to Crown (US)
Mor : Dione
Farfar : Speedy Crown (US)
Farmor : Sissie Blaze (US)
Morfar : Speed Merchant (US)
Mormor : Ravenna
Køn
Hoppe... født d 26/05-2004
Bemærkninger
Migaja kom til stalden den 19.10.2011. Vi hentede hende på sjælland hvor hun har været brugt til ridehest .
Hun er virkelig faldet godt til i flokken og er blomsteret meget op på det sidste. Hun er ikke tryg ved store forandringer men bliver bedere og bedere til det med tiden . Kort og godt en stjerne til i flokken :o) 01/11-11. så er Migaja klar med chip , heste pas og er blever omreg i mit navn.. 05/12-11. Migaja har haft tandlæge , det var meget til trængt og det var på ingen måde noget hun syntes om... 22/03-12. Migaja har haft smed i dag, det gik som altid godt . Hun har fået sin selvtillid tilbage så nu går det bare stærkt, hun er med på alt... vil lære,nusse , hygge hele tiden ,er så glad for at jeg hentede hende. Hun har taget små 100 kg på nu og er som hun skal være og er ikke den laveste i flokken mere...
4/1-14 Migaja er sammen med Blue Eye, blevet flyttet over på Chantel- og Shadows mark. Også skulle hun jo lige spæne lidt rundt sammen med de andre, men efter noget tid faldt der ro over hende.
Onsdag uge 30 2014 (sommer): Migaja og Nicole har i dag været på tur med hendes foldkammerat Simon( som fulgtes med Natasja), og sikke en hyggelig tur! Vi gik over på en stupmark, og nøøøj det var skønt at rulle dér syntes hun... skønne pige. ;)
Kommentér på:
Traver Migaja
Annonce